Innbruddsalarm og kameraovervåking i Akershus

Sammen med våre samarbeidspartnere i Prosero Security Group leverer vi innbruddsalarmer for selskaper og private anlegg og har kunder fra bedrifter, så vel som butikker, restauranter og forhandlere. Vi leverer også innbruddsalarmer til kommune, helse- og omsorg og skole, kritisk infrastruktur og hjem med store verdier, for økt trygghet og sikkerhet.

Vi har kunder i Asker, Bærum, Lier, Hurum og Røyken, samt hele området fra Bærum til Drammen, inkl. Svelvik og Mjøndalen

Avtal gratis videobefaring!

  • Er det vanskelig å utføre årlige kontroller i tide?
  • Ønsker du mer kontroll og høyere grad av sikkerhet på din eiendom?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Sikkerhet_kamera_2

Kameraovervåking

I Asker Lås AS har vi lang erfaring og høy kompetanse på kamerainstallasjoner og nettverk. Over hele Akershus har vi montert pakkeløsninger for små og mellomstore anlegg, og vi skreddersyr også løsninger for kunder som trenger store, avanserte kamerasystemer. Vi har samarbeid med andre bedrifter internt i Prosero-gruppen som har høy kompetanse innenfor IT, analyse og integrasjon med andre systemer for optimal funksjonalitet

30

Kameraovervåking – næring og privat

Vi har kameraovervåking og kamerasystemer for næring og private anlegg og har kunder fra hele Akershus med fokus på Asker, Bærum og Drammen. Vi leverer til butikker, restauranter og næringsbygg. Vi i Asker Lås AS leverer også innbruddsalarmer til kommune-, helse- og omsorgssektoren samt skole.

32

Går du med planer om å installere innbruddsalarm?

Vi i Asker Lås AS er spesialister på maskinvare, programvare og nettverk innen innbruddsalarmsystemer. Vi utfører alltid en grunnleggende undersøkelse for å finne den beste løsningen for innbruddsalarmer for nettopp dine eiendommer. Ta kontakt med oss hvis du har store verdier du ønsker å sikre. Vi tilpasser innbruddsalarmer ut fra dine behov og krav.

31

Hvordan fungerer en innbruddsalarm?

Innbruddsalarmer fungerer på forskjellige måter, avhengig av hva slags alarm man har valgt. Grunnleggende for de fleste innbruddsalarmer er at en alarm utløses når det oppdages et innbrudd. Det kan enten være en alarm med lyd eller alarm som ikke lager lyd, en såkalt stille alarm. Denne alarmen går via innbruddsalarmen direkte til din alarmsentral eller et sikkerhetsselskap. I Asker og Bærum er det flere sikkerhetsselskaper som våre kunder benytter seg av.