Jobbe hos - Asker Lås

Vi i Asker Lås AS ønsker å vokse videre, og for å gjøre dette trenger vi nye medarbeidere med på laget. Vi er på jakt etter deg som er lærevillig, nysgjerrig og serviceinnstilt. Du må også være opptatt av å levere god kvalitet og ønske det beste for kunden.

Asker Lås har siden oppstarten i 2014 bygget opp en bred kundebase sammen med imponerende kompetanse. Vi leverer en bred base av tekniske sikkerhetsprodukter til privatliv, næringsliv og offentlig seksjon. Vi utfører også større prosjektinstallasjoner.

Nå satser vi også mer inn mot privatmarkedet fremover.

En del av Prosero Security Group

Asker Lås AS er en del av Prosero Security Group som er ledende innenfor teknisk sikkerhet i Norden. Med Prosero på laget, forener vi det lille selskapets nærhet, hurtighet og entreprenørs ånd med den store gruppens kompetanse, trygghet og utviklingskraft.

Prosero Security Group finnes på over +100 steder i Norden og har over 1 100 ansatte.

Alltid på utkikk etter nye kollegaer

Vi er alltid på utkikk etter gode, kvalitetsbevisste og serviceinnstilte kollegaer som er opptatt av å yte sitt beste for å gjøre våre kunder fornøyde.

Om du er lærling. montør, prosjektleder eller servicetekniker, send oss din søknad ved å laste opp CV og en enkel søknad om deg selv i skjemaet på siden her.

Søknadsskjema

Send oss en søknad, så svarer vi deg så rask vi kan.

Skriv kort om deg selv og jobben du søker på, selve søknaden kan du laste opp nedenfor.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.