Jobbe hos - Asker Lås

Vi i Asker Lås AS ønsker å vokse videre, og for å gjøre dette trenger vi nye medarbeidere med på laget. Vi er på jakt etter deg som er lærevillig, nysgjerrig og serviceinnstilt. Du må også være opptatt av å levere god kvalitet og ønske det beste for kunden.

Akkurat nå er vi på utkikk etter en sulten prosjektmontør som ønsker å raskt klatre i stigen fra montør til bas/prosjektleder, med avdelingsansvar.
I tillegg ser vi etter en allsidig låsesmed. Det vil først og fremst være snakk om å jobbe opp mot næringssektor med en del faste kunder som skal serves.

Asker Lås har siden oppstarten i 2014 bygget opp en bred kundebase sammen med imponerende kompetanse. Vi leverer en bred base av tekniske sikkerhetsprodukter til privatliv, næringsliv og offentlig seksjon. Vi utfører også større prosjektinstallasjoner. Nå satser vi også mer inn mot privatmarkedet fremover.

Asker Lås er en arbeidsplass med en kultur preget av høy kompetanse, yrkesstolthet og engasjement. Arbeidshverdagen hos oss er variert, og her har man mulighet til å opparbeide seg bred og god kompetanse på alle sider av låssmedfaget. Vi tilbyr faglig utfordring i et godt arbeidsmiljø der en vil trives med å strekke seg. Vi har konkurransedyktige betingelser, egen bilordning, og er en arbeidsplass som gjør at du har lyst til å jobbe der lenge. Gjennom Procero Academy kan vi tilby gode utviklings- og karrieremuligheter, vi har bedriftshelsetjeneste og privat helseforsikring.

En del av Prosero Security Group

Asker Lås AS er en del av Prosero Security Group som er ledende innenfor teknisk sikkerhet i Norden. Med Prosero på laget, forener vi det lille selskapets nærhet, hurtighet og kunders ånd, med den store gruppens kompetanse trygghet og utviklingskraft. Av alle sikkerhetsselskaper i Norden er Prosero det konsernet med flest sertifiseringer, både på selskaps-og individnivå. Det gir trygge sikkerhetsløsninger, samtidig som det motiverer oss til å fortsette arbeidet med å utvikle medarbeiderne våre og kundetilbudet vårt.

Søknadsskjema

Send oss en søknad, så svarer vi deg så rask vi kan.

Skriv kort om deg selv og jobben du søker på, selve søknaden kan du laste opp nedenfor.
Click or drag a file to this area to upload.
Click or drag a file to this area to upload.

Vi søker stadig ny kunnskap som sikrer de beste kvaliteter og løsninger for dørmiljøet. Prosero Security Group finnes på over +100 steder i Norden, har over 1 400 ansatte.

Alltid på utkikk etter nye kollegaer

Vi er alltid på utkikk etter gode, kvalitetsbevisste og serviceinnstilte kollegaer som er opptatt av å yte sitt beste for å gjøre våre kunder fornøyde.
Om du er lærling. montør, prosjektleder eller servicetekniker, send oss din søknad ved å laste opp CV og en enkel søknad om deg selv i skjemaet på siden her.