Om oss

Asker Lås ble stiftet i 2014 av Morten Hermansen, og selskapet har bygget opp en bred kundebase sammen med imponerende kompetanse. Vi leverer en bred base av tekniske sikkerhetsprodukter til privatliv, næringsliv og offentlig seksjon. Vi utfører også større prosjektinstallasjoner.

Vi setter enormt stor pris på din tillit til oss. Asker Lås vil til enhver tid tilstrebe å være det tryggeste valget for deg som kunde. Hos oss kan du forvente kvalitet i alle ledd.

OmOss
DSC_8435 MD

En del av
Prosero Security Group

Fellesnevnerne for selskapene våre er høye kunnskap- og servicenivåer, fornøyde kunder og en sterk plassering i det lokale markedet. Som en del av Prosero kan selskapene våre opprettholde et nært forhold til kundene sine og samtidig tilby den store organisasjonens sikkerhet og konkurranseevne.

Dette betyr at vi kan tilby kundene våre et komplett utvalg av produkter og tjenester og være en sikkerhetspartner som alltid er tilgjengelig og tar et langsiktig ansvar for kundene våre.

Proseros desentraliserte modell gjør det mulig med hurtig tilvekst, større ansvar og nærhet til kundene. Å være nær det lokale markedet gjør det mulig for Prosero å tilpasse seg de lokale forutsetningene og samtidig dra nytte av tjenestetilbudene og best praksis i det nordiske nettverket.

Prosero er etablert på over 150 plasser i hele Nord-Europa og omsetter for over 4 milliarder SEK årlig. De lokale selskapene har i høy grad ansvar for sitt selskap og sitt resultat.