Asker Lås AS - Privat

Private hjem

Vi i Asker Lås AS er en moderne låsesmed. Det betyr at vi tilbyr en rekke tjenester og produkter, også til private hjem og hytter. Felles for de privatkundene som bruker våre tjenester, er at de ønsker produkter av høy kvalitet og rask og effektiv montering.

Elektronisk adgangskontroll og systemer knyttet til dette har blitt attraktivt, og vi kommer gjerne på befaring og kommer med forslag til hvordan vi best kan løse deres problem eller ønske.

Ofte stilte spørsmål

1. Er en elektronisk lås godkjent? Og kan den kobles opp mot innbruddsalarm osv?

Ja, alle våre låser er godkjente. Våre elektroniske låser kan også kobles opp mot forskjellige alarmtyper.

2. Kan man bytte kode selv på elektronisk lås? Og hvilke alternativer kan man ha for å åpne døren?

Ja du kan bytte kode selv. Vi har forskjellige typer låser, der låsen åpnes med kode, brikke eller telefon. Disse alternativene kan også kombineres.

3. Jeg kommer til hytta og har problemer med låsen eller glemt nøkkel. Hva gjør jeg?

Ta kontakt med vår service og support telefon. Vi hjelper deg pr telefon, eller sender en servicetekniker og hjelper deg.

4. Verandadøren på hytten vil ikke åpne seg, hva gjør jeg?

Etter at hytten har vinterstengt er det ikke unormalt at en verandadør «sitter fast». Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg via telefon eller komme på hytta og fikse problemet.

Avtal gratis videobefaring!

  • Har du behov for å bytte lås?
  • Ønsker du digital/elektronisk lås på dine dører?
  • Er sikkerheten på min bolig ivaretatt?

FYLL UT SKJEMA OG FÅ GRATIS BEFARING

Hytter

Hytte er et særnorsk fenomen, og markedet er stort for Ola Nordmann å komme seg ut på sjøen, opp på fjellet eller bare ut i skogen på en godt fortjent hytteferie. Men hva med sikkerheten?

Felles for hyttene er at de brukes i stor grad om sommeren, og at de er vinterstengt halve året. Flere og flere ønsker kontroll på hvem som går inn og ut av hytta, samt høy grad av sikkerhet i den perioden man selv ikke er på hytta. Dette betyr at vi i Asker Lås AS har flere produkter som kan løse problemet. Vi har gode systemer og en rask og effektiv service-avdeling, dette gjør at flere og flere velger oss som leverandør når hytta skal sikres eller få nytt låssystem.